Facebook takip etmeyi iptal etme

Bu, yeni bir Facebook hesabıyla yeni başlamaya başlamak için aşağıdaki adımları izlemenize yol açacaktır. Tinder hesabınızı bu yöntemle sıfırlamaya rağmen, aynı Facebook profilinden hala çekiyorsunuz. Son bir not olarak, bazı kullanıcılar Tinder'daki hesaplarının hesabından uygulamalarını silme seçeneği içermediğini fark etmişlerdir.

Kendi hesabınız için böyle bir durumla karşılaşırsanız, bu web portalından Tinder hesabınızı silme de dahil olmak üzere hesap tercihlerinizi burada düzenleyebilirsiniz. Alternatif yöntem, Facebook hesabınızın her zamanki eski fotoğraflarından arta kalanlar için daha keyifli olabilir. Ne yazık ki, Facebook'un kimliğinizin kimlik doğrulamasını ele alması sayesinde, yinelenen veya alternatif bir Facebook hesabına kaydolmak 'de hiç olmadığı kadar zor. Yeni bir Facebook için kaydolmak bazı avantajlar ve çok sayıda dezavantaja sahiptir; Spotify gibi uygulamaları kullanma yeteneğinizi etkileyebilir ve tüm arkadaş listenizi ekleyerek ilişkileri yeniden yapılandırmanın karmaşık bir yoludur.

Bununla birlikte, sosyal ağ avantajlarınızı azaltmayı düşünüyorsanız, arkadaş listenizde tamamen yer kaplamak için yeni bir Facebook hesabı kullanabilirsiniz. Bu, yalnızca ihtiyaç duyduğunuz kişileri ekleme fırsatı olarak kullanabilirsiniz.

İstediğiniz fotoğraflar ve daha fazlası. Tinder hesabınızı silerek başlamak için yukarıdaki adımları takip ederek başlayın. Eski bir Facebook profilinden sıfırlamak için teknik olarak bir Tinder hesabını silmeniz gerekmeyecek , çünkü yeni bir Facebook açacak ve oradan giriş yapacaksınız. Aynı zamanda, Tinder hesabınızı sıfırlamanız gerekecek açık bir sebep de var: Aynı kişiden gelen hesaplar asla Tinder'e iyi bakmaz.

İster hızlı bir bağlantı mı arıyorsunuz, ister uzun süren bir şey arıyorsanız, hesabınızın meşru görünmesini sağlayabilirsiniz.

Aynı ada sahip ve benzer fotoğraflar içeren birden fazla hesaba sahip olmanız durumunda, potansiyel eşleşmelerin sizi ciddiye alması için şansınızı azaltırsınız; bunun yerine, hesabınız sahte bir hesap olarak görünmeye başlayabilir. Dolayısıyla, yukarıdaki adımları kullanarak Tinder hesabınızı sildikten sonra, hem sıfırlama Facebook hesabı hem de sıfırlama Tinder hesabıyla yeni başlayana doğru hareket etmeye başlayabilirsiniz.


  1. telefon arama geçmişi geri yükleme.
  2. kişinin nerede olduğunu bulma.
  3. samsung servisteki cihaz takibi.
  4. Casus Yazılım Kurma!

Facebook'tan çıkış yapın ve yeni bir sekmede yeni bir e-posta hesabı için kaydolun. Gmail, bugün piyasadaki en popüler hizmetlerden biri olmasına rağmen, yeni bir e-posta adresiyle başlamanızı ve başlatmanızı kolaylaştırsa da, herhangi bir e-posta hizmeti çalışır.

Instagram Takipçi Analizi

E-postanız ile yeni hesabınızı oluşturmak için Facebook ana sayfasına geri dönün. TempMail, ikincil sosyal medya hesaplarına erişimi kolaylaştıran yeni bir e-posta almak için kolay bir hizmet olmasına rağmen, TempMail'den gelen e-posta adreslerini kullanarak hesabınızı onaylamak için bir telefon numarası eklemenizi gerektirir. Diğer taraftan Gmail, e-postanızı aşağıda görüldüğü gibi Facebook ana sayfasından otomatik olarak onaylamanıza olanak tanır. Yeni Facebook profiliniz canlı ve kullanılabilir olarak kullanıldığında, bunu Tinder'e geçmeden önce bunu özelleştirmek için biraz zaman harcamak isteyeceksiniz.

Sayfa Sonu Bağlantıları

Bazı arkadaşlar ekleyin, yeni bir Facebook oluşturduğunuza dair bir duyuru yapın ve hatta insanların sizi tekrar eklemesini istiyorsanız eski sayfanızda yeni profilinize bir bağlantı yayınlayın. Gerçek bir profil gibi hissettirin, ne kadar ince ihtiyacınız olursa olsun ya da olmasını istersiniz. Tinder'i yararlı bir araç haline getirmek için kişisel bilgilerinize gerek duyarsınız, bu yüzden şimdi bunu yapmaya devam etmekten daha iyidir. Bir kez bittiğinde bir sonraki adıma geçebilirsiniz: Tinder için tekrar imzalama. Tinder'a kaydolmak, mobil uygulama veya bilgisayarınız üzerinden yapılabilir.

Bu nedenle, dizüstü bilgisayarınızda oturuyor ve bu sonraki adımı gerçekleştirmek için iPhone veya Android cihazınızı kullanmak istemiyorsan, sadece korkma Telefonunuza kaydolurken atlamak için bilgisayarınızda uygulama için kaydolun. Bilgisayarınıza kaydolma işlemini başlatmak için Tinder'ın web sitesine gidin. Bu, Facebook hesabınızda oturum açmanızı gerektirir - yeni oluşturduğunuz, yani.

Mobil hesabınızı doğrulama yöntemi, Tinder'e bir kez daha kaydolmak için izlemeden önce eski Tinder hesabınızı kapattığınızdan emin olmanızın neden önemli olduğudur. Bunu yapmadıysanız veya telefon numaranız yakın bir süre önce kapatılmış hesabınızdaki durumu nedeniyle çalışmazsa, Google Voice'u, doğrulamak için kullanabileceğiniz yeni bir telefon numarası oluşturmak üzere kaydolduğunuz Gmail hesabıyla birlikte kullanın. Tinder'ın, Google Voice numaralarının sorunsuz bir şekilde hizmetle birlikte kullanılmasına izin verdiğini ve hesabınızı içe aktardıktan sonra, gitmeye ayarlanacağını onaylayabiliriz.

Sonuçta, hesabınızı sıfırlamak ile ilgili.

[Facebook]-2017 Takipçileri Görme Ve Gösterme!!! (HD)

Telefon numaranızı onayladıktan sonra, size ait yeni bir Facebook hesabıyla birlikte, Tinder hesabınızın tamamen sıfırlandığını göreceksiniz. Tinder'ın yeni bir Tinder hesabıyla kullanmak için Facebook'unuzun Bağlantınızı kaldırmasını daha kolay hale getirmemesi ve sadece bir kısmının mevcut bir Facebook profilini yeni bir Tinder ile saklayabilecek kadar şanslı olması talihsiz bir durumdur. Özellikle flört oyununa geri dönmeye veya eski bir aleve ya da ilişkiye geçmeye çalışıyorsanız, yeniden başlatma zor olabilir. Neyse ki, oraya ulaşmak için işe koyulmanız gerekse bile, arkadaşlık profilinizi yeniden başlatmak imkansız değildir.

Ana Sayfa.

nsexerokerde.gq

Tinder Hesabınızı Sıfırlama

Facebook Kullanımı. Hesabınızı Yönetme. Gizlilik ve Emniyet. İlkeler ve Şikayet Etme. Facebook'ta bir profil veya Sayfayı nasıl takip ederim?

Facebook takip etmede limit kaç Teknoloji haber

Bir profili veya Sayfayı takip etmeyi bırakmayı öğrenin. Bir profili veya Sayfayı takip ettiğinizde, bu kişi veya Sayfanın güncellemelerini Haber Kaynağınızda görebilirsiniz. Arkadaş olduğunuz kişileri otomatik olarak takip edersiniz. Herkesin kendisini takip etmesine izin veren bir kişiye arkadaşlık isteği gönderdiğinizde, o kişinin gönderilerini otomatik olarak takip edersiniz. Başta Gör özelliğini kullanarak takip ettiğiniz kişilerin ve Sayfaların gönderilerinin Haber Kaynağınızın en üstünde görünmesini sağlayabilirsiniz.

Veya bir kişiyi, Sayfayı veya grubu geçici olarak takip etmeyi bırakmak için söz konusu kişiyi, Sayfayı veya grubu geçici olarak gizleyebilirsiniz. Birisini Marketplace'te takip etmeyi de öğrenebilirsiniz. Bu bilgiler yardımcı oldu mu?